arrow_drop_up arrow_drop_down

Wake Up With Perfect Make-Up

Straal altijd en overal, zelfs zonder make up

7+
jaren ervaring
300+
Tevreden klanten
Perfectie

Enkel perfect is goed genoeg.

Microblading en Powderbrows

Microblading is, naast powderbrows, de meest populaire vorm van wenkbrauw permanent. Het is een moderne manuele techniek waarmee fijne haarstrooklijntjes worden getrokken om zo natuurlijk mogelijk ogende wenkbrauwen te creëren. GEEN donker ingekleurde wenkbrauwen meer!


● Is het inkleuren van je wenkbrauwen een onmisbaar onderdeel van je dagelijkse routine? Microblading of Powderbrows is dé oplossing! Het vult de leegte van de wenkbrauwen en bespaart je elke dag tijd: gewoonweg onbetaalbaar!


Kwaliteit en duurzaamheid: waar bij veel instituten de microblading reeds na 4-6 maanden vervaagt en verdwijnt, garandeert Epiliana minstens 1 jaar houdbaarheid!


● Perfecte Vorm: De wenkbrauwen worden vóór de behandeling perfect afgemeten en getekend. Zo kan u eerst mee beslissen of u de vorm goed vindt en zal het resultaat de ideale vorm hebben voor uw gezicht.


● Zoals elke huidpigmentatie vervaagd microblading met de tijd. We raden aan om voor een touch-up te komen na 12 tot 18 maanden.


Onze inkten zijn biologisch en verkleuren niet. De kleur zal geleidelijk aan vervagen, maar zal NOOIT groen, blauw of oranje worden! Deze techniek is dermatologisch goedgekeurd.

 Lip Blushing

Lip Blushing of ingeschaduwde lippigmentatie is het pigmenteren en mooi aflijnen van de lippen. Bij deze techniek gebruiken we een wat donkerder tint dan uw eigen lipkleur voor de lipcontour en laten we het pigment mooi vervagen naar het midden van de lip toe (zie foto). Het resultaat is een natuurlijk en voller ogende lip met perfecte contouring.


● Wil jij mooi afgewerkte, maar toch natuurlijk ogende lippen die expressie geven? Dan is Lip Blushing wat je nodig hebt!


● Om de gewenste kleur te bekomen, hebt u een tweede afspraak nodig. Deze afspraak mag gebeuren 4 tot 6 weken na de eerste pigmentatie en is volledig gratis voor u! Hierna kan u genieten van uw perfecte lippen voor minstens 1 à 2 jaar.

Permanente Eyeliner

 ● Eyeliner micropigmentatie worden aangebracht boven of zelfs tussen de wimperlijn en geven een voller wimper uitzicht. Wanneer de eyeliner net boven de wimperrand wordt aangebracht, lijkt het op een subtiele eyeliner. Het geeft een meer subtiele natuurlijke look.


● Ben jij iemand die zelfs mascara draagt tijdens het sporten en nooit het huis durft buitengaan zonder je eyeliner? Dan is permanente eyeliner de perfecte oplossing voor jou!


● Maak een afspraak en geniet van een perfecte eyeliner voor 2 tot 3 jaar

perfect nails

GRATIS

Book your appointment for Permanent makeup at Epiliana and get your nails done for FREE

Deze actie is geldig op alle zones vanaf 295€