arrow_drop_up arrow_drop_down

Youth Has No Age

Geen Chirurgie
Veilig en non-invasief
No Downtime

Kom direct buiten zonder zichtbare beschaiging aan de huid

Een facelift bij Epiliana is een nieuwe manier om je huid te liften en de huidkwaliteit te verbeter, met als resultaat een jongere, stralende huid met minder rimpels en fijne poriën.

Hoe Laser Facelift werkt?

lazer lift
De behandeling begint met een reiniging en een microdermabrasie om de eerste laag dode huidcellen te verwijderen voor een stralende huid. 
lazer lift

Hierna worden er microkanalen in de huid gemaakt met de laser. Deze nieuwe technologie van laser is zodanig snel en microscopisch klein, dat het amper pijn doet.

lazer lift
Op enkele minuten worden er miljoenen kleine openingen in de huid gemaakt, die maar 15 minuten blijven open staan, dit geeft ons net genoeg tijd om de hooggeconcentreerde serums zeer diep in te sluizen in de dieper huidlagen.
face

Om af te sluiten zal de Nannic NBE3000 na de LaseMD behandeling toegepast worden. We zullen met behulp van radiofrequentie verschillende serums insluizen om de huid te te verbeteren en verjongen.

face

 De aangepaste serums van Nannic werken op rimpels en collageenvorming, hydratatie en elasticiteit van de huid, couperoseserum, pigmentatieserum, vetoplossende serum voor de dubbele king en herstellende serum om de behandeling af te sluiten.

face

Verschillende ongemakken tegelijkertijd kunnen aangepakt worden tijdens de behandeling, met zichtbaar resultaat.

ADVIES: Kuur van 5 sessies, 2 wekelijks; herhaal 1 keer per 6-12 maanden
RESULTAAT: Uw huid herstelt zichzelf gedurende 6 maanden met tot 2 jaar zichtbaar resultaat!