arrow_drop_up arrow_drop_down


Shine Like the Whole Universe is Yours!Gezichtsbehandelingen bij Epiliana

Permanente Make up

Voor iedereen die er dag en nacht verzorgd en opgemaakt wil uitzien. PMU kan aangebracht worden om wenkbrauwen, lippen of de wimperlijn te accentueren en/of te corrigeren.

Laser FaceLift

Nieuwe generatie van lasersysteem LaseMD thulium laser is gericht op de aanpak van diepe rimpels en littekens. Met deze behandeling wordt de huid zeer diep behandeld voor een stralende, frisse en jonge huid.

Hyalurontherapie

Met behulp van de hyaluronpen wordt een anti ageing cocktail van Hyaluronzuur en Retinolzuur geïnjecteerd in de huid. De behandeling is volledig zonder naalden en pijnloos. Lachrimpels, fronsrimpels en zelfs kraaienpoten en wallen kunnen aangepakt worden, met zichtbaar en direct resultaat.

BB glow & 

Microneedling

Een BB GLOW behandeling zorgt voor een natuurlijke, mooie, egale teint die de huid zelfs een tint lichter of donkerder kan maken. Na een BB GLOW behandeling heeft u geen foundation meer nodig.

Deep Skin Face

(niet agressief voor de huid)

Om de huid zichzelf te helpen verbeteren en genezen van binnenuit. Aangewezen bij huiden met rimpels, pigment, couperose, littekens en acné, maar ook om het leven van uw botox te verdubbelen. Met de Nannic NBE3000 en serums zullen we nu nóg krachtigere resultaten behalen.

Peelings

Een peeling is het verwijderen van dode huidcellen om zo nieuwe huidcelaanmaak te stimuleren. Door regelmatig een professionele peeling te laten uitvoeren gaat uw huid langer jong, egaal en glad aanvoelen.


Wij bieden 3 verschillende technieken aan:

Microdermabrasie: Wegzuigen van dode huidcellen
Fruitzuurpeeling: Peeling op basis van fruitzuren
Ablatorpeeling:  Mechanische "frees"peeling zonder zuren

Dieptereiniging

De Epiliana Dieptereiniging is de ideale behandeling om zwarte punten, comedonen en andere onzuiverheden te verwijderen.  Er worden maar liefst 3 peelingstechnieken en een manuele techniek toegepast bij deze behandeling om de dode huidcellen en alle andere onzuiverheden te verwijderen.

Make up

Wil je er graag piekfijn uitzien voor een speciale gelegenheid of gewoon voor overdag?

Onze make-up artists geeft je graag de perfecte look waar je van droomt.